Mijn Curriculum Vitae

Wist U dat…

 • Er 13.434 mensen de voornaam Stijn in België dragen?
 • Er 1.827 mensen de achternaam Belmans in België dragen?

Gelukkig zijn er maar enkele mensen met de naam Stijn Belmans in België en heb als enige Stijn Belmans in België de domeinnaam stijnbelmans.be.

Ik ga mezelf voorstellen aan de hand van een Prezi die ik heb gemaakt voor één van mijn projecten: Jong Ondernemen. De Prezi vat goed samen wie ik ben en wat ik wil bereiken. Hieronder kunt u de Prezi vinden. Veel kijkplezier!

Wilt u liever mijn creatief Curriculum Vitae bekijken, dan kunt u dit hieronder bekijken. Ik heb er geen tekst bij gezet omdat ik het niet saai ga maken. Wilt u liever mijn C.V. via e-mail of meer informatie, dan kunt u mij hier contacteren. U kunt op de afbeelding van de C.V. klikken om alles groter te bekijken of om het te downloaden. Ik leg hieronder mijn interesses nog uit om alles te verduidelijken.

Curriculum Vitae

curriculum_vitae_stijn_belmans_v1.0-page1
Curriculum Vitae Stijn Belmans

Mijn interesses

 • Technologie: Elektronica, websites, multinationals, beurscijfers, …
  • Ik blijf graag op de hoogte van de technologie. Dit is ook nuttig voor mijn projecten en ik pas mij met veel plezier aan aan trends en technologie.
 • Politiek: Binnenland en buitenland
  • Ik heb zelf politieke ambities aangezien ik vind dat de politiek in België en in de wereld efficiënter en transparanter kan.
 • Trends websites: Programmeren, designen, online marketing, …
  • Ik wil blijven evolueren. Daarom dat deze website in een nieuw jasje is gestoken.

Mijn opleidingen

Zoals je in mijn Curriculum Vitae kan lezen, heb ik al verschillende opleidingen achter de rug. Ik zal hieronder de opleidingen opsommen die ik achter de rug heb gehad en wat ik eruit geleerd heb. Daarna leg ik uit welke opleiding ik momenteel aan het volgen ben en welke opleidingen ik nog gedaan heb buiten mijn schoolopleidingen.

MIDDELBAAR ONDERWIJS

ASO Humane Wetenschappen – Sint-Jozefinstituut Herentals (2005 – 2008)

Belangrijkste vakken: Psychologie, Sociologie, Analyse

Geleerd: Analyse teksten, gedrag mensen, algemene kennis

TSO Gezondheids- en Welzijnswetenschappen – Instituut van de Voorzienigheid Herentals (2008 – 2011) DIPLOMA BEHAALD

Belangrijkste vakken: Gezondheid en Welzijn, Biologie, Fysica, Chemie, vele stage’s

Geleerd: Wetenschappelijke theorieën, omgang en verzorgen alle leeftijden

HOGER ONDERWIJS

PROF. BACHELOR Sociaal Werk – KHK Geel (2011 – 2012)

Belangrijkste vakken: Psychologie, Sociologie, Filosofie, Biologie, Samenwerken

Geleerd: Gedrag mensen, omgang mensen, samenwerken, leiding geven

PROF. BACHELOR Bedrijfsmanagement specialisatie Sociale economie – Thomas More Turnhout (2012 – 2015) DIPLOMA BEHAALD

Belangrijkste vakken: Talen (Frans, Engels, Nederlands), Office, Groepsopdrachten, Marketing, People management, Accountancy, Sociale economie, Retail, Relatie- en Sales, Verschillende soorten recht, Management, Stage

Geleerd: Taalvaardigheden, computervaardigheden, omgang mensen, steekproeven opstellen en uitvoeren, economie, inzicht bedrijf en medewerkers, recht, leidersvaardigheden, vergaderen, telefoneren en nog zoveel meer!

PROF. BACHELOR Communicatiemanagement – Thomas More Mechelen (2015 – NU)

Belangrijkste vakken:  Talen (Nederlands, Frans, Engels, Spaans), Computervaardigheden (Adobe CC, Office, …), Sociale vaardigheden (Groepsopdrachten, Bedrijfspitchen, Social media, …), Imagotraining (Marketing, Public Relations, Overheidscommunicatie, …), Stage (Voorlopig onbekend)

Geleerd tot nu toe: Hoger niveau Nederlands/Frans/Engels, Nieuwe taal Spaans, Photoshop, Public Relations, Overheidscommunicatie

ANDERE OPLEIDINGEN

EHBO (2010)

Selfdevelopment: Teksten schrijven, designen logo’s, creëren en beheren websites

Ik ben constant bezig met leren. Zo wil ik beter leren designen, beter teksten kunnen schrijven en vlotter websites kunnen maken. Dit is een langdurig proces waarin ik elke dag leer. Maar het houd me bezig als leergierige, ondernemende student.

Mijn skills

Hieronder leg ik op een ‘infografische manier’ mijn skills uit. Kort, maar bondig uiteraard.Scroll gerust naar beneden om alle infografieken te laden.

ONLINE VAARDIGHEDEN

[skillwrapper type=”bar”]
[skill title_background=”#6adcfa” bar_foreground=”#6adcfa” bar_background=”#eeeeee” percent=”85″ title=”Wordpress”]

[skill title_background=”#f7051d” bar_foreground=”#f7051d” bar_background=”#eeeeee” percent=”80″ title=”Onderhandelen”]
[skill title_background=”#f7ef07″ bar_foreground=”#f7ef07″ bar_background=”#eeeeee” percent=”70″ title=”SEO”]
[skill title_background=”#0ef00e” bar_foreground=”#0ef00e” bar_background=”#eeeeee” percent=”65″ title=”Online marketing”]
[skill title_background=”#0f12f2″ bar_foreground=”#0f12f2″ bar_background=”#eeeeee” percent=”65″ title=”Social media”]
[/skillwrapper]

Simpel gezegd: Ik ben een echte online ondernemer. Ik vind het enorm leuk om online mijn skills te verbeteren. Ik maak enorm veel websites, daarom dat ik best goed met WordPress kan werken. Zo ken ik ook de basis van enkele programmeertalen die ik gebruik om alle WordPress websites nog beter te maken. Zo kan ik voor een deel werken met PHP, CSS, HTML, MySQL. Ik heb een goede kennis van Directadmin en van servers in het algemeen. Als laatste heb ik een matige kennis van Photoshop, maar ik werk hier regelmatig mee om mijn skills te beteren.

Al enkele jaren ben ik bezig met het verbeteren van mijn vaardigheid om goed te onderhandelen. Zo ben ik als webmaster begonnen met het verhandelen van domeinen en websites. Zo heb ik connecties gekregen en ben ik tot het besef gekomen dat onderhandelen een te leren vaardigheid is en een wereld van verschil maakt.

Ik heb al voor tienduizenden woorden online geschreven. Ik heb mezelf geleerd hoe ik teksten SEO vriendelijk maak en waar ik op moet letten om bepaalde keywords goed te ranken. Qua online marketing moet ik nog veel leren, maar ik heb zo mijn plaatsen waar ik promotie maak. Natuurlijk maak ik op voorhand altijd een marketingplan op. En sociale media is uiteraard in deze tijd onontbeerlijk. Hier probeer ik mee op te springen en experimenteer ik graag. Zo leer ik elke dag weer bij.

OFFLINE VAARDIGHEDEN

[skillwrapper type=”gage”]
[skill percent=”80″ title=”Communicatie” bar_foreground=”#f5790c” bar_background=”#eee”]
[skill percent=”75″ title=”Schrijven” bar_foreground=”#1bf707″ bar_background=”#eee”]
[skill percent=”70″ title=”Talen” bar_foreground=”#0af5d5″ bar_background=”#eee”]

[skill percent=”70″ title=”Leiding geven” bar_foreground=”#da11f5″ bar_background=”#eee”]
[/skillwrapper]

Ook offline houd ik me graag met van alles bezig en dat merk je aan mijn vaardigheden. Op vlak van communicatie ben ik de laatste jaren enorm verbeterd. Zo heb ik tijdens mijn opleiding Bedrijfsmanagement, tijdens mijn stage bij stad Geel en tijdens mijn opleiding Communicatiemanagement enorm veel geleerd. Ik kan helder communiceren voor bekende en onbekende mensen en dit via verschillende kanalen.

Qua schrijven weet u ondertussen al dat ik veel online schrijf. Offline verbeter ik deze vaardigheid ook door het schrijven van opdrachten voor school, maar vooral door het schrijven van concepten en businessplannen. Als laatste vind ik dat mijn talen relatief goed zijn. Zo heb ik een goede kennis van Frans en Engels en ben ik momenteel Spaans aan het leren. Erg interessant en handig met de globalisering.

SPECIFIEKE KENNIS

[skillwrapper type=”circle” track_color=”#7d7575″ chart_color=”#0ce846″ chart_size=”150″ align=”center”]
[skill percent=”90″ title=”Sociale economie”]
[skill percent=”80″ title=”Recht”]

[skill percent=”80″ title=”People management”]
[skill percent=”75″ title=”Marketing/PR”]
[/skillwrapper]

Ik heb vooral tijdens mijn opleiding Bedrijfsmanagement en nu tijdens mijn opleiding Communicatiemanagement veel specifieke kennis opgedaan. Zo heb ik mij gespecialiseerd in de sector sociale economie en alles wat daarrond hangt. Dus ook CSR (Corporate Social Responsability), MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), 3 P’s (People, Planet, Profit) en nog veel meer. Tijdens mijn stage ben ik hier constant mee bezig geweest en dus ben ik op de hoogte van de regelgeving en heb ik contacten gelegd met veel bedrijven die volledig of gedeeltelijk met duurzaamheid bezig zijn. 

Voor de rest heb ik al vele uren recht achter de rug. Ik heb kennis van arbeidsrecht, handelsrecht, verbintenissenrecht, sociaal recht, retailrecht en nog verschillende andere. Ik ben erg begaan met medewerkers van een bedrijf en ik heb een goede kennis van people management. Ik heb kennis van Employer branding en Internal branding, personeelsmanagement, relatiemanagement en nog andere. Als laatste weet ik best veel over marketing en PR. Dit door mijn opleidingen, maar ook door mijn projecten. Ik heb zowel weet van de online- en offline marketing. Ik ken verschillende technieken en ik kan de verschillende fasen toepassen, van een representatieve steekproef tot het toepassen van een marketingplan.

Mijn portfolio

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste websites die ik gemaakt heb of waar ik iets mee wil doen. Uiteraard heb ik nog veel meer websites gemaakt en is mijn portfolio veel groter. Hopelijk bevalt het u wat.

[huge_it_portfolio id=”1″]

Mijn duurzame manier van ondernemen

Ik ben een enorme fan van duurzaam ondernemen en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Ik heb aan den lijve mogen ondervinden wat duurzaam ondernemen en sociale economie is tijdens mijn opleiding Bedrijfsmanagement. Als specialisatie had ik gekozen voor sociale economie. Dit is een sector waar bedrijven zich inzetten op de 3 P’s (People, Planet, Profit). Goede voorbeelden zijn De Kringwinkel Zuiderkempen en Entiris.

Later wil ik als zelfstandig ondernemer duurzaam ondernemen. Momenteel doe ik al mijn best door projecten rond duurzaamheid op te starten. Een goed voorbeeld is AvaRu. AvaRu staat voor Afval Reductie. Het was een stageopdracht die ik mocht kiezen en waar ik momenteel nog steeds aan werk. Een ander voorbeeld is Ga Groen waar het doel is om het bewustzijn van mensen te veranderen als het gaat over de natuur en het milieu.

Natuurlijk wil ik nog veel meer doen rond duurzaam ondernemen en mits een groter budget en mensen die mij willen helpen is dit zeker mogelijk. Maar momenteel moet ik roeien met de riemen die ik heb in de hoop zo mensen te overtuigen.

Mijn toekomst: Revaio

RTV

Ik wil u eerst een filmpje laten zien in verband met ondernemen. Ik werd geïnterviewd door RTV Kempen (een lokale tv-zender) over wat ik momenteel doe en wat ik wil bereiken. Het filmpje is misschien van slechte kwaliteit, maar het is de inhoud die telt.

Revaio

Zoals u misschien al wel gemerkt heeft, sta ik nooit stil en wil ik echt iets bereiken in het leven. Ik wil iets ondernemen op een heel innovatieve manier met een duurzame toets. Ik wil in de eerste plaats innoveren, maar vooral inspireren.

Zo heb ik enkele jaren geleden het concept Revaio (Revolution, All-In-One) in het leven geroepen. Momenteel is het concept zo concreet geworden dat er binnenkort aan beginnen onvermijdelijk is. Ik ga hier nog niet te veel in detail treden omdat ik momenteel het businessplan aan het schrijven ben. Maar wilt u op de hoogte blijven, heeft u interesse in mijn diensten of in mijn toekomstig bedrijf? Dan raad ik u aan mijn website en social media accounts te blijven volgen. Contacteer mij gerust.