Zoals je in mijn Curriculum Vitae kan lezen, heb ik al verschillende opleidingen achter de rug. Eerst en vooral laat ik u de creaties zien die ik doorheen mijn opleidingen gemaakt heb. Daarna som ik alle opleidingen op die ik achter de rug heb gehad en wat ik eruit geleerd heb. Daarna leg ik uit welke opleiding ik momenteel aan het volgen ben en welke opleidingen ik nog gedaan heb buiten mijn schoolopleidingen.

Creaties tijdens opleidingen

Om u een idee te geven van de opdrachten die ik moet doen doorheen mijn opleidingen, wil ik u op de hoogte houden. Alle items staan op volgorde van nieuwste (bovenaan) tot oudste (onderaan). Regelmatig update ik deze pagina. Natuurlijk zet ik enkel de belangrijkste creaties online. Ik wil u zeker niet vervelen. Klik op de rode woorden om het item te bekijken.

COMMUNICATIEMANAGEMENT

Advertentie Zwerkbal: Voor de opleidingsonderdelen Grafische Vormgeving en Schrijf- en Presentatietechnieken kregen we de opdracht om een onbekende sport te promoten. We moesten een motivatierapport uitschrijven, een advertentie maken en alles presenteren. Dit alles op een zo origineel mogelijke manier. De presentatie is gemaakt in Haiku Deck en is hier te bezichtigen. Bent u overtuigd van de kracht van Zwerkbal? Wij alvast wel!

Platenhoes: Voor het opleidingsonderdeel Grafische Vormgeving kregen we de kans om een platenhoes te ontwerpen van onszelf. Dit was onze eerste klassikale kennismaking met Adobe Photoshop. 

BEDRIJFSMANAGEMENT

Portfolio: Tijdens het afronden van mijn opleiding Bedrijfsmanagement moest ik een Bachelorproef doorstaan. Hier liet ik alle competenties zien die ik verworven had. Ik was in mijn opzet geslaagd, daarom dat ik u mijn portfolio laat zien. Hier ziet u alle belangrijkste werkstukken. De competenties kunnen wat verwarrend lijken, maar het is de inhoud die telt.

Zo hebben we erg veel verschillende dingen mogen realiseren, van het onderdeel Recht tot het onderdeel People Management. Bekijk zeker mijn portfolio eens en laat mij weten wat u ervan vindt. Het design is minder belangrijk. Het platform Toledo biedt niet de grafische mogelijkheden die het mooi maken, maar ik moest hierin werken voor de Bachelorproef.

Opleidingen

Hoger onderwijs

PROF. BACHELOR Communicatiemanagement – Thomas More Mechelen (2015 – NU)

Belangrijkste vakken:  Talen (Nederlands, Frans, Engels, Spaans), Computervaardigheden (Adobe CC, Office, …), Sociale vaardigheden (Groepsopdrachten, Bedrijfspitchen, Social media, …), Imagotraining (Marketing, Public Relations, Overheidscommunicatie, …), Stage (Voorlopig onbekend)

Geleerd tot nu toe: Hoger niveau Nederlands/Frans/Engels, Nieuwe taal Spaans, Photoshop, Public Relations, Overheidscommunicatie

PROF. BACHELOR Bedrijfsmanagement specialisatie Sociale economie – Thomas More Turnhout (2012 – 2015) DIPLOMA BEHAALD

Belangrijkste vakken: Talen (Frans, Engels, Nederlands), Office, Groepsopdrachten, Marketing, People management, Accountancy, Sociale economie, Retail, Relatie- en Sales, Verschillende soorten recht, Management, Stage

Geleerd: Taalvaardigheden, computervaardigheden, omgang mensen, steekproeven opstellen en uitvoeren, economie, inzicht bedrijf en medewerkers, recht, leidersvaardigheden, vergaderen, telefoneren en nog zoveel meer!

PROF. BACHELOR Sociaal Werk – KHK Geel (2011 – 2012)

Belangrijkste vakken: Psychologie, Sociologie, Filosofie, Biologie, Samenwerken

Geleerd: Gedrag mensen, omgang mensen, samenwerken, leiding geven

Middelbaar onderwijs

TSO Gezondheids- en Welzijnswetenschappen – Instituut van de Voorzienigheid Herentals (2008 – 2011) DIPLOMA BEHAALD

Belangrijkste vakken: Gezondheid en Welzijn, Biologie, Fysica, Chemie, vele stage’s

Geleerd: Wetenschappelijke theorieën, omgang en verzorgen alle leeftijden

ASO Humane Wetenschappen – Sint-Jozefinstituut Herentals (2005 – 2008)

Belangrijkste vakken: Psychologie, Sociologie, Analyse

Geleerd: Analyse teksten, gedrag mensen, algemene kennis

Andere opleidingen

EHBO (2010)

Selfdevelopment: Teksten schrijven, designen logo’s, creëren en beheren websites

Ik ben constant bezig met leren. Zo wil ik beter leren designen, beter teksten kunnen schrijven en vlotter websites kunnen maken. Dit is een langdurig proces waarin ik elke dag leer. Maar het houd me bezig als leergierige, ondernemende student.