Om u een idee te geven van de opdrachten die ik moet doen doorheen mijn opleidingen, wil ik u op de hoogte houden. Alle items staan op volgorde van nieuwste (bovenaan) tot oudste (onderaan). Regelmatig update ik deze pagina. Natuurlijk zet ik enkel de belangrijkste creaties online. Ik wil u zeker niet vervelen. Klik op de rode woorden om het item te bekijken.

Communicatiemanagement

Advertentie Zwerkbal: Voor de opleidingsonderdelen Grafische Vormgeving en Schrijf- en Presentatietechnieken kregen we de opdracht om een onbekende sport te promoten. We moesten een motivatierapport uitschrijven, een advertentie maken en alles presenteren. Dit alles op een zo origineel mogelijke manier. De presentatie is gemaakt in Haiku Deck en is hier te bezichtigen. De advertentie heb ik aangepast aan de hand van de feedback. Deze kunt u hier bekijken. Bent u overtuigd van de kracht van Zwerkbal? Wij alvast wel!

Platenhoes: Voor het opleidingsonderdeel Grafische Vormgeving kregen we de kans om een platenhoes te ontwerpen van onszelf. Dit was onze eerste klassikale kennismaking met Adobe Photoshop. 

Bedrijfsmanagement

Portfolio: Tijdens het afronden van mijn opleiding Bedrijfsmanagement moest ik een Bachelorproef doorstaan. Hier liet ik alle competenties zien die ik verworven had. Ik was in mijn opzet geslaagd, daarom dat ik u mijn portfolio laat zien. Hier ziet u alle belangrijkste werkstukken. De competenties kunnen wat verwarrend lijken, maar het is de inhoud die telt.

Zo hebben we erg veel verschillende dingen mogen realiseren, van het onderdeel Recht tot het onderdeel People Management. Bekijk zeker mijn portfolio eens en laat mij weten wat u ervan vindt. Het design is minder belangrijk. Het platform Toledo biedt niet de grafische mogelijkheden die het mooi maken, maar ik moest hierin werken voor de Bachelorproef.