Hieronder leg ik op een ‘infografische manier’ mijn skills uit. Kort, maar bondig uiteraard.Scroll gerust naar beneden om alle infografieken te laden.

Online vaardigheden

[skillwrapper type=”bar”]
[skill title_background=”#6adcfa” bar_foreground=”#6adcfa” bar_background=”#eeeeee” percent=”85″ title=”Wordpress”]

[skill title_background=”#f7051d” bar_foreground=”#f7051d” bar_background=”#eeeeee” percent=”80″ title=”Onderhandelen”]
[skill title_background=”#f7ef07″ bar_foreground=”#f7ef07″ bar_background=”#eeeeee” percent=”70″ title=”SEO”]
[skill title_background=”#0ef00e” bar_foreground=”#0ef00e” bar_background=”#eeeeee” percent=”65″ title=”Online marketing”]
[skill title_background=”#0f12f2″ bar_foreground=”#0f12f2″ bar_background=”#eeeeee” percent=”65″ title=”Social media”]
[/skillwrapper]

Simpel gezegd: Ik ben een echte online ondernemer. Ik vind het enorm leuk om online mijn skills te verbeteren. Ik maak enorm veel websites, daarom dat ik best goed met WordPress kan werken. Zo ken ik ook de basis van enkele programmeertalen die ik gebruik om alle WordPress websites nog beter te maken. Zo kan ik voor een deel werken met PHP, CSS, HTML, MySQL. Ik heb een goede kennis van Directadmin en van servers in het algemeen. Als laatste heb ik een matige kennis van Photoshop, maar ik werk hier regelmatig mee om mijn skills te beteren.

Al enkele jaren ben ik bezig met het verbeteren van mijn vaardigheid om goed te onderhandelen. Zo ben ik als webmaster begonnen met het verhandelen van domeinen en websites. Zo heb ik connecties gekregen en ben ik tot het besef gekomen dat onderhandelen een te leren vaardigheid is en een wereld van verschil maakt.

Ik heb al voor tienduizenden woorden online geschreven. Ik heb mezelf geleerd hoe ik teksten SEO vriendelijk maak en waar ik op moet letten om bepaalde keywords goed te ranken. Qua online marketing moet ik nog veel leren, maar ik heb zo mijn plaatsen waar ik promotie maak. Natuurlijk maak ik op voorhand altijd een marketingplan op. En sociale media is uiteraard in deze tijd onontbeerlijk. Hier probeer ik mee op te springen en experimenteer ik graag. Zo leer ik elke dag weer bij.

Offline vaardigheden

[skillwrapper type=”gage”]
[skill percent=”80″ title=”Communicatie” bar_foreground=”#f5790c” bar_background=”#eee”]
[skill percent=”75″ title=”Schrijven” bar_foreground=”#1bf707″ bar_background=”#eee”]
[skill percent=”70″ title=”Talen” bar_foreground=”#0af5d5″ bar_background=”#eee”]

[skill percent=”70″ title=”Leiding geven” bar_foreground=”#da11f5″ bar_background=”#eee”]
[/skillwrapper]

Ook offline houd ik me graag met van alles bezig en dat merk je aan mijn vaardigheden. Op vlak van communicatie ben ik de laatste jaren enorm verbeterd. Zo heb ik tijdens mijn opleiding Bedrijfsmanagement, tijdens mijn stage bij stad Geel en tijdens mijn opleiding Communicatiemanagement enorm veel geleerd. Ik kan helder communiceren voor bekende en onbekende mensen en dit via verschillende kanalen.

Qua schrijven weet u ondertussen al dat ik veel online schrijf. Offline verbeter ik deze vaardigheid ook door het schrijven van opdrachten voor school, maar vooral door het schrijven van concepten en businessplannen. Als laatste vind ik dat mijn talen relatief goed zijn. Zo heb ik een goede kennis van Frans en Engels en ben ik momenteel Spaans aan het leren. Erg interessant en handig met de globalisering.

Specifieke kennis

[skillwrapper type=”circle” track_color=”#7d7575″ chart_color=”#0ce846″ chart_size=”150″ align=”center”]
[skill percent=”90″ title=”Sociale economie”]
[skill percent=”80″ title=”Recht”]

[skill percent=”80″ title=”People management”]
[skill percent=”75″ title=”Marketing/PR”]
[/skillwrapper]

Ik heb vooral tijdens mijn opleiding Bedrijfsmanagement en nu tijdens mijn opleiding Communicatiemanagement veel specifieke kennis opgedaan. Zo heb ik mij gespecialiseerd in de sector sociale economie en alles wat daarrond hangt. Dus ook CSR (Corporate Social Responsability), MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), 3 P’s (People, Planet, Profit) en nog veel meer. Tijdens mijn stage ben ik hier constant mee bezig geweest en dus ben ik op de hoogte van de regelgeving en heb ik contacten gelegd met veel bedrijven die volledig of gedeeltelijk met duurzaamheid bezig zijn. 

Voor de rest heb ik al vele uren recht achter de rug. Ik heb kennis van arbeidsrecht, handelsrecht, verbintenissenrecht, sociaal recht, retailrecht en nog verschillende andere. Ik ben erg begaan met medewerkers van een bedrijf en ik heb een goede kennis van people management. Ik heb kennis van Employer branding en Internal branding, personeelsmanagement, relatiemanagement en nog andere. Als laatste weet ik best veel over marketing en PR. Dit door mijn opleidingen, maar ook door mijn projecten. Ik heb zowel weet van de online- en offline marketing. Ik ken verschillende technieken en ik kan de verschillende fasen toepassen, van een representatieve steekproef tot het toepassen van een marketingplan.