Contactgegevens
Stijn Belmans
Oude Vaartstraat 43
2300 Turnhout
BTW-nummer: BE 0772.796.426
E-mailadres
stijn@revaio.com
Back

Mijn kronkelige weg naar Rome & beyond

5 jaar docent en 15 jaar ondernemend tot nu fulltime ondernemer, dat doet wat met een mens. Een hele weg heb ik intussen afgelegd om tot in Rome te geraken, maar daar stopt het niet voor mij. Ik wil ondernemers coachen om tot op Mars te geraken. En nee, ik ben niet voor die beloftetactiek dat je zonder veel moeite rijk zal worden. Ik beloof wel meer efficiëntie, innovatie, strategie, duurzaamheid en internationale expansie.

Hoe ga ik dat doen? Ik focus me vooral op data, de kracht van mensen en de subtiele toevoeging van AI om een business te versnellen. Zo kan je je zelf als ondernemer focussen op jouw core.

Weet als je met me samenwerkt, dat je kan rekenen op een oneindige glimlach (dat zeggen collega’s althans) in een fijne werksfeer waarbij ik niet zorg voor meer werk, maar een betere verdeling ervan.

Wie ben ik nog in een notendop? Eigenaar van een rosse kat Alex (hij heeft zelfs zijn eigen schilderij), levensgenieter met een hapje en drankje en een frequente reiziger (de digital nomad microbe heeft me ook te pakken).

Meer weten? Stuur me gerust een e-mail of LinkedIn connectie. Tot snel!

Stijn Belmans
Stijn Belmans
https://stijnbelmans.be

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik gebruik cookies uitsluitend voor anonieme verwerking. Cookies Policy