Contactgegevens
Stijn Belmans
Oude Vaartstraat 43
2300 Turnhout
BTW-nummer: BE 0772.796.426
E-mailadres
stijn@revaio.com
Back

Mijn allereerste debat als keynote spreker

29 november 2023, een dag die me zal bijblijven alsof ik een spreekbeurt moest houden: mijn allereerste #debat rond #ondernemen. Ik werd om 19 uur verwacht in Lier om aan een debat deel te nemen als spreker. Spannend! Ik was eerlijk toch een beetje zenuwachtig, hoewel mijn ‘gele kant’ me gelukkig vrij relaxed heeft gehouden.

Samen met een paar van de slimste koppen in ons vakgebied hebben we onze hersens laten kraken. We wisselden ideeën uit alsof het pannenkoeken waren op zondagochtend.

Het resultaat? Een inspirerende sessie die verder gaat dan het delen van #tools& tricks, maar ervaringen uitwisselen rond de diverse wegen die je als ondernemer kunt ingaan. Van vrij lineaire #verdienmodellen tot de verschillende rotsblokken die op ieders pad lagen.

Dankjewel aan de organisatie om er een topevent van te maken om vooral jongeren warm te maken voor het #ondernemerschap. Samen gaan we knallen!

Stijn Belmans
Stijn Belmans
https://stijnbelmans.be

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik gebruik cookies uitsluitend voor anonieme verwerking. Cookies Policy