Contactgegevens
Stijn Belmans
Oude Vaartstraat 43
2300 Turnhout
BTW-nummer: BE 0772.796.426
E-mailadres
stijn@revaio.com

Rotterdam Hotspots – Eigen Instagram account

Met meer dan 15.500 volgers, 36.000 weergaven per week en een bereik van 5.800 personen is dit Instagram account één van de snelst groeiende van Rotterdam. Er komen namelijk gemiddeld 120 volgers erbij per week. Gemiddeld zijn er +300 likes per post. Rotterdam Hotspots is een Instagram account voor de echte Rotterdammers of Rotterdam lovers. Het account is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere Instagram-accounts van Rotterdam met meer dan 6.900 volgers waarvan velen echte fans zijn.

Het Instagram account was een proefproject om te kijken hoe growth hacking op Instagram werkt. Ik heb het account met amper 100 volgers overgenomen in maart 2017.

Op korte tijd, na veel proberen, heb ik een no-fail strategie ontwikkeld om snel veel echte fans te krijgen. Het account groeit elke dag exponentieel en de statistieken liegen er niet om. Met 36.000 weergaven, een bereik van 5.800 Rotterdam fans en 660 profielweergaven per week is het account aan het uitgroeien tot een stabiel account met trouwe volgers.

Heb je zelf nood aan een sociale-mediastrategie of wil je jouw account zien groeien om meer merkbekendheid te krijgen? Laat me dan snel iets weten!

  • Strategy

    Instagram account

  • Design

    Eigen Instagram account laten groeien tot 15.000+ volgers

  • Client

    Rotterdam Hotspots

Open Project
Laten we samenwerken!

Nood aan een babbel?
Let's talk business.

Back

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik gebruik cookies uitsluitend voor anonieme verwerking. Cookies Policy